2009-02-26 17:04:38• hírek • Szatmar.ro

Befejezi pályafutását Nedved

A Juventus cseh válogatott középpályása a szezon végén szögre akasztja a stoplist.

Pavel Nedved, a Juventus fantasztikus munkabírású középpályása többé már nem vonul edzőtáborba, mivel csütörtökön bejelentette, hogy nem hosszabbítja meg a júliusban lejáró szerződését és befejezi pályafutását.

 

Nedved a sajtónak elmondta, még mindig nagyon élvezi a játékot, ám úgy érzi, fizikálisan már nem tud megfelelni és nem tudja a tőle megszokott szintet teljesíteni. A 37 éves középpályás ugyanakkor tagadta, hogy azért döntött a visszavonulás mellett, mert nem tudott megegyezni a „zebrák" vezetőivel a folytatásról. „Nem beszéltem a Juventus vezetőivel sem a hosszabbításról, sem arról, hogy a visszavonulásom után valamilyen szerepet tölthetnék be a klubnál".

A cseh válogatottal 1996-ban Európa-bajnoki ezüstérmes azt is elmondta, hogy döntése visszavonhatatlan és az sem befolyásolja, hogy a Juventus hogyan teljesít a Bajnokok Ligájában és az olasz bajnokságban.

Pavel Nedved a Dukla Prága csapatától igazolt 1992-ben a Sparta Prágához, majd négy évvel később a Lazióhoz. Az olasz klubbal bajnokságot, kupát és az azóta megszüntetett KEK-et nyert, majd 2001-ben 41 millió euróért a Juventushoz szerződött. Itt további két első-és egy második osztályú bajnoki címet szerzett, 2003-ban pedig őt választották az év legjobb labdarúgójának Európában.

Nézzen meg egy összeállítást Nedved megmozdulásairól!

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: